Zakelijke fotografie

Bedrijfsreportage fotograaf Katwijk

Ook als bedrijf kun je mij inschakelen als documentaire fotograaf. Vandaag leg ik je haarfijn uit waarom je dat zou willen doen en wat ik voor jou kan betekenen.

Documentaire fotografie is waar ik het allerbeste in ben

Ik fotografeer mensen op een eigen, ongedwongen manier, zonder dat zij ooit hoeven te poseren. Dit heet documentaire fotografie en dit gaat over het inzetten van beeld om de realiteit te laten zien. Geen standaard geposeerde plaatjes, maar een belevenis in beeld.

Waarom je dit zou willen voor je eigen bedrijf, als zakelijke fotografie? Omdat je wil laten zien wie je als bedrijf bent. En waar je voor staat.

Tegenwoordig willen klanten zich verbonden voelen met jou, als persoon of groep mensen achter een merk. Het gaat niet meer alleen om hoe goed of bijzonder jouw producten en/of diensten zijn, maar om hoe fan je klanten van jou worden. Denk daar maar eens over na!

Als documentaire fotograaf maak ik beelden die raken en die vooral echt zijn. zodat jij als bedrijf goed uit de verf komt en tegelijkertijd geen schone schijn verkoopt. Het gaat erom dat jij laat zien hoe het er bij jou of bij jullie (op kantoor, in de winkel of op de afdeling) aan toe gaat, hoe bijzonder jullie productieproces is bijvoorbeeld of hoe jullie impact maken op de levens van klanten.

Vind jij het belangrijk dat je:

  • Je klanten kennis laat maken met de mensen achter je bedrijf?
  • Meer kunt verkopen door zichtbaar te zijn voor je klanten?
  • Een echt verhaal vertelt, waar klanten zich in kunnen vinden?

Dan kan ik je helpen. Zowel voor beelden voor op je website, op je social media-kanalen en voor op je fysieke producten zoals flyers, brochures, banners en visitekaartjes. Het hele pakket, dus! Met de juiste beelden spreek je namelijk veel meer mensen aan dan je misschien op dit moment doet en dat zorgt ervoor dat je voortaan dus ook meer mensen kunt aanspreken. Wel zo fijn!

Wil jij voortaan:

  • Goed zichtbaar zijn door middel van de juiste beelden?
  • Klanten die fan zijn van je bedrijf en werkwijze
  • Daardoor je ideale klant bereiken
  • En dus meer omzet binnenhalen?

Ben je klaar om jouw bedrijf in de spotlights te zetten? Laat me je hierbij helpen! Ik weet zeker dat we samen een ontzettend toffe reportage neer kunnen zetten, waar je bedrijf volledig tot zijn recht in komt. Zoals het echt is en met de elementen erin die jij belangrijk vindt!

Ik wacht met smart op je, om je te helpen met je zichtbaarheid als bedrijf. Tot snel?

Bedrijfsreportage fotograaf Katwijk
Bedrijfsreportage fotograaf Katwijk
Bedrijfsreportage fotograaf Katwijk

Naast het maken van bedrijfsreportages fotografeer ik ook recepties en evenementen en ben ik te boeken voor specifieke productfotografie. Bekijk eens de video hieronder om een beeld te krijgen van hoe dat eruit zou kunnen zien!

Meer weten?

Neem dan contact op via het contactformulier via onderstaande knop, bel rechtstreeks met 06-28410068
of stuur een mail naar info@liesbethparlevliet.nl