Over Liesbeth

bijzondere fotograaf inhuren
Foto: Maljaars Fotografie

Ik omschrijf mijzelf als een gevoelig mens. Een fotograaf met een verhaal. Mijn privéleven heeft grote invloed gehad op hoe ik nu naar het leven kijk en hoe ik mijn werk uitoefen. Ik ben een positief mens, maar heb ook veel narigheid meegemaakt. Omdat ik wil dat je weet wie ik ben, vertel ik je daar meer over.

Een groot deel van mijn leven is een uitdaging geweest door ziekte en verlies in mijn nabije omgeving. Zo werd ik weduwe en verloor ik mijn zoon aan de gevolgen van een erfelijke aandoening. Nadat mijn zoon overleed ben ik aan een persoonlijk fotoproject begonnen, Project Ingewikkeld. Dit project ligt heel dicht bij mijn hart en is belangrijk voor mij. Wil je daar meer over weten, klik dan hier.

Maakt dit mij kwetsbaar? Ja. Maar ergens ook op een positieve manier. Ik weet namelijk als geen ander hoe belangrijk het is om de kleine alledaagse dingen vast te leggen en kijk daardoor op een andere manier naar het leven. Ik leg jou vast op de momenten waar jij later naar terug wil kijken. De liefde voor je gezin, het harde werken en de liefde en waardering die je terugkrijgt. Dit alles in een relaxte sfeer waarin niets moet en alles kan.

Omdat ik jou precies wil vastleggen zoals je bent, deel ik met jou hoe ik ben. Precies zoals ik ben:

  • Ik ben een kattenvrouw. Niet dat ik honden niet leuk vind. Maar katten, daar vind ik alles leuk aan. Vooral als ze een uitgesproken karakter hebben. Zo heb ik twee senior Siamezen, die hun dagen bezig zijn met luid miauwen, snorren, spelen en slapen. En verharen. Dat is dan weer iets minder.
  • Als ik iets leuk of interessant vind, ga ik er minstens voor 150% voor. Ik lees me in, ik duik er helemaal in en ik droom ervan.
  • Ik hou van stevige muziek. Red Hot Chili Peppers, Nirvana. Dat soort dingen. Zo waren Wham en ABBA nooit aan mij besteed.
  • Mijn haar gaat al mijn hele leven van kort naar lang en weer terug. Ik ben langer haar al snel zat, dus dan gaat de schaar erin. Maar korter haar is ook weer een gedoe, want dan heb ik allerlei spuitbussen met mousse en haarlak nodig. Daarom is mijn haar nu weer een stuk langer. Hoe lang dat duurt? Geen idee.
  • Ik. Kan. Echt. Niet. Zingen. Toch doe ik het in de auto en onder de douche lekker toch. Tijdens de reportage zal ik me inhouden, oké?

Zo, nu weet je al meer dan mij dan dat je ooit had gedacht te weten. Tijd voor jou. Waar kan ik jou bij helpen? Wil je zelf op de foto, of wil je een stukje geschiedenis vastleggen van jullie eigen gezin? Heb je een feest dat vastgelegd moet worden, of een evenement? Ik leg de beelden vast waar jij naar zoekt, zonder dat je ook maar één keer hoeft te poseren.

familiefotograaf Zuidholland
familiefotograaf Zuidholland
familiefotograaf Zuidholland
Linkerfoto: Florence Bavinck. Rechterfoto: The Image Is Found
familiefotograaf Zuidholland
Foto: The Image Is Found

Meer weten?

Neem dan contact op via het contactformulier via onderstaande knop, bel rechtstreeks met 06-28410068
of stuur een mail naar info@liesbethparlevliet.nl