Familiefotografie in documentaire stijl = precies vastleggen wat er gebeurt. Niet poseren, gewoon jezelf zijn, doen wat je altijd doet en het maar gewoon laten gebeuren. Dat is zo’n beetje de omschrijving van “documentaire gezinsfotografie”.

Ik vind dit heerlijk om te doen. Een paar uur meedraaien in zo’n gezin vertelt heel veel over hoe mensen zijn, hoe ze met elkaar omgaan, en welke rituelen en vaste routines ze hebben. Ik hou ervan!

Onderstaande reportage heb ik gemaakt bij een heel gezellig gezin: een papa en mama die allebei heel goed kunnen koken en bakken, en hun twee zoontjes. Als papa en mama in de keuken staan, zijn de jongens er als de kippen bij en willen ze helpen. Deze keer mochten ze zelf koekjes bakken, terwijl mama met een taart bezig was. Bloem, suiker en een eitje, en dan kneden tot er een mooi deegje ontstaat. Dat is nog een hele kunst en natuurlijk worden vieze handen regelmatig afgelikt. 🙂

Ik hou van de concentratie op de gezichtjes van de kinderen, het vertelt precies hoe zij zijn in deze levensfase. Dit zijn beelden die je later snel vergeten bent, want kinderen groeien op en het hele gezin verandert erdoor. Daarom maak ik deze beelden heel graag voor jullie, zodat jullie voor altijd het “nu” hebben om te koesteren en te bewaren.

documentaire gezinsfotografiedocumentaire gezinsfotografielifestylefotografielifestylefotografiegezinsfotografiefamilieshootfamilieshootlifestylefotografiegezinsreportagelifestylefotografiekinderfotografie rotterdamlifestylereportagekinderfotografie rotterdamlifestylefotografiefamiliefotografie rotterdam

Meer van dit soort heerlijke foto’s bekijken?

Bekijk mijn PORTFOLIO of neem contact met me op om er meer over te weten te komen.

3 reacties

  1. Liesbeth is an amazing and very professional photgrapher, she is very good in putting THE perfect moments of our daily life in an amazing pic. , à very pleasant woman who puts her passion into her work…..