Begin juli heb ik bij een jong gezin in Den Bosch een fijne gezinsreportage gefotografeerd. En dit gezin kende ik al, want ik heb hen twee keer eerder op de foto gezet! De eerste keer was een zwangerschapsshoot, de tweede keer was vorig jaar in mei toen de kleine Jazz een week of 10 oud was. En nu – nu is hun zoontje al een eigenwijze dreumes! Een knulletje met de liefste krulletjes die ik ooit heb gezien (L O V E) en een eigen willetje!
Jazz kruipt zo vlug als water, zit tegen lopen aan (hij loopt al goed aan de hand mee, zo schattig!) en vindt eten héérlijk! Een boterham gaat er goed in en ook de pastasalade van ’s avonds vond hij heerlijk (met uitzondering van de kerstomaatjes, die viste hij er bij iedere hap uit).
En wat is het heerlijk als ouders geen behoefte hebben aan geposeerde foto’s, maar dat ze gewoon gaan wandelen in het centrum, een ijsje gaan halen, een stukje gaan fietsen met de kleine voorop en naar de speeltuin gaan zodat ze heerlijk kunnen schommelen! Hard werken voor mij, maar het is het zo ontzettend waard! Zulke foto’s vertellen zoveel over het gezin! Kijk mee en geniet met deze lieve ouders en hun zoontje Jazz.
Kiki en Ewald – ik heb weer zo fijn met jullie samengewerkt! Veel plezier met jullie foto’s! 🙂

gezinsreportage binnenstad den boschfamiliereportage den bosch ijsje etenbovenlaantje sint jan den boschcentrum den bosch wandelenfamiliefotografie den boschgezinsfotografie den bosch, schommelen in de speeltuinfamiliereportage den bosch, schommelen in de speeltuinfamilieportret den boschboterham eten, gezinsfotografie den boschfamiliefotografie den bosch, lekker etenfamiliefotografie den boschgiechelen, gezinsfotografie den boschstoeien met papa, gezinsfotografie den boschvan de glijbaan den boschop de fietsfietsen met het gezin den bosch

Ook enthousiast geworden bij het zien van deze documentaire gezinsfoto’s?

Neem dan eens een kijkje bij de portfolio familiefotografie, of lees meer over mij als fotograaf.