In februari was ik bij het gezin De Groot in Pijnacker om voor hun een Day in the Life reportage te fotograferen. Vader en moeder Christiaan en Marjolijn met hun twee jongens Remy (7) en Quinn (3) wonen daar in een fijn gezinshuis waar echt geleefd wordt.

Ik was er ’s morgens vroeg, toen iedereen nog in pyjama en badjas gekleed was. Met zijn allen op het grote bed, zoals gewoonlijk in het weekend, en er moest natuurlijk gestoeid worden. Christiaan was de sjaak, laten we het erop houden dat de jongens hem niet hebben ontzien. 😉

Na het ontbijt vertrok Marjolijn voor haar ochtend-run, en kregen de jongens de kans om op bed een poosje tv te kijken – iets wat ze heel graag doen. Je ziet ook op de foto dat ze helemaal in trance zijn.

Douchen, spelen, met zijn allen naar buiten, lekker lunchen, weer spelen, mama die een power nap doet op de bank, puzzelen met een snackje erbij en een ondeugende Quinn die vond dat hij nog wel een chipje van Remy erbij kon pakken want hij had nog bij lange na niet genoeg gehad. Maar ook gourmetten, stoeien na het eten (inclusief een valpartij en het troosten daarna), tandenpoetsen en voorlezen.

Een gewone dag in een gezin met twee jonge kinderen is vol, heel vol. Met mooie, leuke en liefdevolle momenten. Met ondeugendheid, grenzen verleggen en jongens die eten als bouwvakkers omdat ze overduidelijk in de groei zijn. Ik hou ervan. Wanneer mag ik jullie Day in the Life komen fotograferen?

stoeien op het grote bed
day in the lifeday in the lifeday in the lifeeten als een bouwvakkerday in the lifeday in the lifeday in the lifeday in the lifeday in the lifeday in the lifeday in the life

day in the lifeday in the lifeday in the life
day in the lifeday in the lifeday in the lifeday in the lifeday in the lifeday in the life
day in the life

De mooiste herinneringen voor altijd bewaard

Ook voor jullie kan ik zo’n fijne reportage maken. Kijk eens op de website voor de mogelijkheden en wie weet kom ik binnenkort bij jullie langs!

3 reacties

  1. Echt super leuk!!! Ik ga dit ook een keertje doen met m’n eigen gezin…Mooie ongedwongen foto’s! Echt heel erg waardevol, zo’n ‘gewone’ dag vastgelegd! Wow!