Day in the Life sessies zijn zo heerlijk om te fotograferen. Tijdens zo’n dag heb ik het voorrecht om bij een gezin in huis een dag mee te draaien. Ik fotografeer wat ik zie gebeuren, hoe het gezin met elkaar omgaat en de liefde die er is. Door middel van de foto’s die ik maak vertel ik het verhaal van die dag, zoals ik dat beleefd en gezien heb.
Zulke herinneringen zijn ontzettend waardevol – ik noem ze herinneringen die je voor altijd in een doosje kan doen. Om voor altijd te onthouden en steeds weer terug te kijken.

Kijk mee bij dit gezellige gezin en zie hoe hun leven eruit ziet op een doordeweekse donderdag. 🙂 Klik op HD om de slideshow in hoge kwaliteit te bekijken (via de Vimeo site) – zeker de moeite waard!

boomday in the life oud-beijerlanduitzwaaienday in the life oud-beijerland

Finn kan duidelijk niet tegen kietelen… 😉  Wat een heerlijke aanstekelijke lach!

kietelen en lachende slappe lach na een kietelbuiinterieurIn de avonturenpot zitten ideetjes voor saaie weekenddagen waarop ze niet weten wat ze zullen gaan doen. Een graai in de pot biedt altijd een oplossing! Ik vind het een briljant idee.

day in the life oud-beijerlandthuiswerkenday in the life oud-beijerlandMiranda is kunstenares en werkt vanuit huis. Op zolder heeft ze haar heerlijk lichte atelier.

thuiswerkenday in the life oud-beijerlandday in the life oud-beijerlandAls papa thuis komt is het leven wat Finn betreft weer compleet. 🙂

papa komt thuispizza etenspelen met de playmobilday in the life oud-beijerlandNa het badderen was het voorleestijd. Eerst met mama…

voorlezen… en daarna met papa, die ook nog Kermit de Kikker te voorschijn haalde. Dikke pret – iedere avond weer. Finn lag helemaal in een deuk.

day in the life oud-beijerlandday in the life oud-beijerlandday in the life oud-beijerland

Vind je zulke foto’s ook zo fijn en zou je die zelf wel willen van je gezin?

Bekijk dan eens mijn portfolio met Day in the Life sessies om te kijken wat ik voor jullie kan betekenen!

3 reacties