Eind augustus was ik dicht bij huis voor een Day in the Life reportage van een halve dag bij dit heerlijke gezin. Het gezin Warmerdam met papa, mama, dochter Lotte en zoontje Kees junior wachtten me op en verwelkomden me met slaperige koppies. Vooral de kinderen waren er nog niet helemaal bij, ze zaten lekker op de bank naar de televisie te kijken. Typisch kinderen, hoe ze kunnen opgaan in een tekenfilm.

Na een boterhammetje op de bank bij de tv klommen ze de trap op om aan te kleden, tanden te poetsen en een was aan te zetten. Kees vindt het fijn om mama te helpen bij de was. Daarna was het tijd om naar de bakker te gaan, het is toch wel heel bijzonder hoe het brood heel in de machine gaat en er als sneetjes uitkomt… De verwondering op die gezichtjes – ik hou ervan!

Van tevoren had moeder me verteld, dat Lotte bijna zonder zijwielen kon fietsen en dat ze al een paar keer een klein stukje “los” had gefietst. En juist die ochtend lukte het Lotte om de hele straat uit te fietsen! Moeder rende ernaast en moedigde haar dochter aan – hun blikken spreken boekdelen! L O V E

Veel te snel was de tijd voorbij en moest ik afscheid nemen. Lieve mensen – ik vond het zo fijn en bijzonder om bij jullie gezin te mogen zijn.

Ook voor jullie maak ik graag zo’n waardevolle reportage, hierbij is een slideshow met muziek inbegrepen. Ideaal om vaak te kijken, en te delen met familie en vrienden. Wil je de slideshow in het groot bekijken? Klik dan op Afspelen en het YouTube logo verschijnt in het beeld. Klik hierop en er opent een nieuw venster, waarna de slideshow afspeelt binnen de YouTube webomgeving.

familiefotografiefamiliefotoshootfamilyphotojournalismdocumentaire familiefotografiedocumentaire familiefotografiefamiliefotografiedagelijkse dingenfotoshoot familiefamilie fotoshootgezinsfotografiekinderfotografiekinderfotografieday in the lifeleren fietsenkinderfotografie aan huis

Ooit al eens overwogen om zulke familiefotografie door mij te laten verzorgen?

Ik maak ook voor jullie graag zo’n persoonlijke reportage. Bekijk eens een eerdere day in the life reportage, of lees meer over mij als fotograaf.