Op een hele warme zondag in augustus stond ik ’s morgens vroeg op de stoep bij dit warme gezin. Papa Nick, mama Mireille en hun kinderen Aimee (6), Julian (5) en Levi (2) wachtten mij op en we begonnen de dag met een ontbijtje.

Na het eten gingen de kinderen lekker in bad, gewoon met zijn drieën tegelijk. Dat past nog makkelijk, als je zo jong bent. Lekker spetteren, met de zeepbellen spelen en gillen als papa je haar wil wassen en er misschien wel shampoo in je ogen komt. Voor de zekerheid stopte Julian alvast een vinger in zijn oor. 🙂

Omdat het zulk warm weer was, gingen we wandelen naar de waterkant en meteen door boodschappen doen. De twee oudste op hun fiets, Levi in de wandelwagen. Julian heeft een uitlaatpijp op zijn fiets, niet alleen staat dat superstoer maar je hoort hem ook van verre aankomen – en dat is nog een veilig idee ook.

Na de boodschappen werd er weer gegeten en deed Levi een dutje (onder protest, dat wel). Tijd voor een spelletje! Ik herinner me nog goed van vroeger, dat mijn jongere zus iedereen wist te verslaan met Memory. Ik kon heel slecht tegen mijn verlies, dus ik wist precies hoe Aimee zich voelde toen haar jongere broer het spel dik gewonnen had!

De laatste drie foto’s vind ik zo typisch het gezinsleven met jonge kinderen: tijd om naar bed te gaan. CHAOS. Een ander woord heb ik er niet voor. Maar dit zijn zulke waardevolle beelden!

Lieve Nick & Mireille – dank jullie wel voor jullie vertrouwen. Ik heb met heel veel plezier een dagje in jullie gezin meegedraaid.

Ook bij deze reportage heb ik weer een slideshow gemaakt, ideaal om vaak te kijken en te delen met familie en vrienden. Wil je de slideshow in het groot bekijken? Klik dan op Afspelen en het YouTube logo verschijnt in het beeld. Klik hierop en er opent een nieuw venster, waarna de slideshow afspeelt binnen de YouTube webomgeving.

day in the life rotterdamfamiliefotografie rotterdamkinderen kunnen heerlijk buiten spelen in de tuinfavoriete knuffelfamiliefotografie rotterdamday in the life rotterdamday in the life rotterdamdocumentaire familiefotografiedocumentaire familiefotografieday in the life rotterdam
familiefotografie rotterdamL O V E …

day in the lifenaar bed gaan chaosday in the lifefamiliefotografie rotterdam

De mooiste “gewone” momenten door mij gevangen, momenten waarvan jullie je vaak niet eens bewust zijn en juist daarom zo bijzonder.

Onbetaalbaar toch, zulke familiefotografie?

Ik maak ook graag voor jullie zo’n liefdevolle reportage. Kijk nog eens naar de portfolio day in the life of lees iets over mij als fotograaf.