familiefotografie hilversum

Begin oktober mocht ik weer een dag doorbrengen in een gezin. Deze afspraak stond in eerste instantie al eerder in het jaar gepland, maar toen was ik geveld door een hardnekkige blaasontsteking en kon het niet doorgaan. Omdat zij vervolgens een flinke verbouwing in hun nieuwe huis en daarna een verhuizing voor de boeg hadden, hebben we de reportage naar de herfst verschoven. En dat bleek een goede zet.

Ouders Denis en Dewi, met hun tweeling Sil & Jippe en dochter Fiene wonen in een heerlijk huis in Hilversum. Een “oud” huis met geschiedenis, fijne kamers en een heerlijke tuin. Een huis waarin geleefd mag worden, en waarin ook echt geleefd wordt. Met knutsels en knipsels, speelgoed en spelletjes, sportspullen en schoenen. En liefde, heel veel liefde.

De kinderen zijn allemaal creatief, houden van tekenen (en zijn er ook goed in!) en geven theatervoorstellingen op hun slaapkamer. Ook Lego en spelletjes zijn favoriet. Fiene is een meisje met prinsessenslippers en Barbies, en ze sleept graag allerlei spullen in haar vensterbank en speelt daar dan “huis”. Dit alles slechts gekleed in onderbroek, hemd en roze hakken. 🙂

Ik heb getuige mogen zijn van weer een bijzonder gezin. Een gezin waarbij de ouders niet bang waren om hun liefde voor elkaar te laten zien, waar geknuffeld werd met de kinderen en waar veel geduld en aandacht is voor iedereen. Wat een voorrecht voor mij, om dat allemaal vast te mogen leggen.

familiefotografie hilversumfamiliefotografie hilversumfamiliefotografie hilversumfamiliefotografie hilversumfamiliefotografie hilversumfamiliefotografie hilversumfamiliefotografie hilversumfamiliefotografie hilversumfamiliefotografie hilversumfamiliefotografie hilversumfamiliefotografie hilversumfamiliefotografie hilversumfamiliefotografie hilversumfamiliefotografie hilversumfamiliefotografie hilversumfamiliefotografie hilversumfamiliefotografie hilversumfamiliefotografie hilversumfamiliefotografie hilversumfamiliefotografie hilversumfamiliefotografie hilversumfamiliefotografie hilversumfamiliefotografie hilversumfamiliefotografie hilversum

Ook zo’n fijne reportage boeken?

Of wil je nog meer zien? Bekijk dan eens mijn portfolio of lees wat meer over mij als fotograaf.
En wie weet kom ik binnenkort bij jullie thuis om ook zo’n liefdevolle reportage te maken.

Eén reactie