In mei heb ik weer zo’n heerlijke Day in the Life sessie gefotografeerd, deze keer in Amsterdam bij twee superlieve ouders met hun twee dochters Marlinde en Emily. Het leven in de stad ziet er best een beetje anders uit dan wanneer je in een dorp woont, zo kunnen de meisjes nog niet alleen buiten spelen en moet er altijd een van de ouders mee naar een nabijgelegen parkje of plein. Daarentegen zijn er wel winkels op elke hoek en is er echt van alles te vinden. Een Surinaamse supermarkt vind je niet in Voorhout, waar ik woon. 🙂 Voor- en nadelen dus!

Maar terug naar dit heerlijke gezin. Ik meldde mij ’s morgens nog voor het ontbijt aan de voordeur. De meisjes vonden het best een beetje spannend en moesten een beetje wennen aan het feit dat ze NIET in de camera hoefden te kijken. Gelukkig wende dit snel en al gauw hadden ze amper meer door dat ik daar fotografeerde. Des te beter, want zo zie ik hoe ze werkelijk zijn!

Jolanda en Jakob – ik heb genoten van jullie alle vier. Wat een heerlijk gezin hebben jullie.

Bekijk de slideshow hieronder (klik op HD om hem in hoge kwaliteit te bekijken) en geniet van de foto’s.

day in the life amsterdam
day in the life amsterdam
day in the life amsterdam
day in the life amsterdam
stoeien met papa
winkelen
day in the life
broodje eten
day in the life
grappige foto
tanden poetsen
spaanse jurk
tanden poetsen
skypen met opa en oma
bij papa op schoot
aan het klimrek
tanden poetsen

Maken zulke “day in the life” foto’s je blij van binnen?

Kijk dan eens naar de portfolio Day in the Life, of neem contact met me op voor meer informatie! Ook jullie gezin is het waard om het “nu” voor altijd vast te leggen.:-)

Eén reactie