Ik vind het altijd spannend om een fotoreportage op te leveren aan mijn klant. Ik heb eerst bij hun thuis gefotografeerd, en daarna heb ik achter de computer meerdere uren beelden geselecteerd en zorgvuldig nabewerkt. Daarna maak ik een slideshow met de mooiste foto’s en muziek. Op het moment dat ik op “verzenden” klik ben ik super benieuwd of de mensen net zo enthousiast zullen zijn als ik.
Ik wacht met spanning op het eerste appje, mailtje of telefoontje. šŸ™‚ Nadat ik alle foto’s heb geleverd, stuur ik een online formulier met een paar vragen. Het invullen hiervan helpt mij weer verder met mijn bedrijf, dus iedereen die dit voor mij heeft ingevuld: bedankt!

In april fotografeerde ik een Day in the Life reportage bij de familie Merkus. Van hun reactie word ik heel blij.
RieĆ«tte schrijft: “Het was een bijzondere ervaring om een dag in ons gezin met, en door de ogen van, een fotograaf te beleven. Het laat je zelf ook met andere ogen naar je gezin kijken. Na het eerste half uur was het heel gewoon dat Liesbeth er was. Het helpt natuurlijk enorm dat ze een vriendelijk, warm en gezellig mens is. De dag was een mooie beleving: een aanrader!”.

Bij de vraag naar hun favoriete foto kwamen er meerdere. RieĆ«tte: “Ik waardeer de foto’s met de blije kinderen enorm, maar ik houd ook erg van de kijkplaatjes en daarom heb ik gekozen voor deze foto van de lunch”:

day in the life ijsselmuiden

“Omdat altijd bezig zijn zo illustratief is voor ons gezin vind ik deze zo leuk”:

day in the life ijsselmuiden
“En deze foto heb je al eens op de blog geplaatst, maar is voor mij een echte topper”:

portretfotografie ijsselauiden

Ik heb ook gevraagd naar favoriete momenten. Die waren er ook, en ook hier waren het er meerdere.
RieĆ«tte: “Als thuis iedereen lekker bezig is met spelen, lezen of knutselen. Of gewoon lekker samen zijn”.

familiefotografie ijsselmuidenfamiliefotografie ijsselmuidenportretfotografie ijsselauidenfamiliefotografie ijsselmuiden

Na het lezen van zo’n lief verslag van enthousiaste klanten willen jullie toch ook zo’n prachtige reportage?

Bekijk dan eens de portfolio Day in the Life of kom meer over mijzelf te weten!